Carrière in de horeca

Ben je toe aan een carrièreswitch? Wil je met mensen werken, jezelf omscholen of verder ontwikkelen in de horeca? Wij kunnen je helpen! Het Professionals Programma van MBO Amersfoort biedt flexibel, waardevol en toekomstgericht onderwijs dat speciaal ingericht is voor volwassenen. Je hebt keuze uit een ruim aanbod aan verschillende erkende mbo-opleidingen, mbo-certificaten, cursussen en trainingen. Kun je niet wachten om een nieuwe uitdaging aan te gaan in de horeca? Bekijk ons aanbod en vind de opleiding die bij jou past!

Open dag op 11 december!

Ontdek jouw toekomst op de open dag van MBO Amersfoort! Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging of wil je je verder ontwikkelen in je vakgebied? Kom dan naar onze open dag op woensdag 11 december en check je mogelijkheden! Je bent welkom tussen 18.00 en 21.00 uur.

We informeren je graag over onze BBL-opleidingen en cursussen, speciaal voor volwassenen die zich willen omscholen of hun carrière een boost willen geven. Tijdens deze dag krijg je alle informatie over ons Professionals Programma en onze opleidingen en cursussen, met een speciale ruimte voor persoonlijk advies.

Kom je langs? Meld je aan, zodat we weten dat we je mogen verwelkomen. We zien je graag op 11 december!

Ervaringsverhaal
Van klaslokaal naar koffiebar: een carrièreswitch die smaakvol uitpakte

Noëlle (27) behoort tot één van de beste barista’s van Nederland. Met een diploma Operationeel Manager op zak is ze klaar om de koffiewereld verder te veroveren.

Geef je toekomst een nieuwe richting

Heb je niet de juiste beroepskeuze gemaakt toen je jong was? Wil je graag een andere richting op qua werk? Of wil je doorgroeien en je verder specialiseren binnen de horeca? Het is nooit te laat voor een carrièreswitch of een nieuwe opleiding of cursus! Je hebt alle mogelijkheden om van beroep te wisselen of jezelf verder uit te dagen binnen je werk. Je hebt jezelf al ontdekt en door je levens- en werkervaring weet je beter wat bij je past en waar je sterke en zwakke punten liggen. Kijk daarom eens opnieuw naar jezelf en je wensen. Er zijn volop mogelijkheden om door te leren of om te kiezen voor  een nieuw beroep.

Werken en/of leren in de horeca

De horeca is de gezelligste branche om in te werken. Mensen gaan voor hun plezier uit eten of bijvoorbeeld eens een weekendje weg in een hotel. En hoe fijn is het als jij tijdens die ervaring kunt zorgen voor de beste smaken en gastvrijheid? Met interesse voor de horeca en het juiste gevoel voor gastvrijheid en wellicht koken of ondernemen, ben jij in staat om in korte tijd een nieuw vak te leren of je verder te ontwikkelen en specialiseren. Bekijk ons volledige opleidings- en cursusaanbod en ontdek welke mogelijkheden er voor jou zijn!

Opleidingen en cursussen in de horeca

Ligt  jouw passie bij de horeca en heb je zin in iets nieuws? Laat je omscholen naar dit vakgebied óf vergroot je kansen binnen je huidige baan door verder te leren. Ontwikkel jezelf door te leren en te werken in de horeca. Kies een opleiding die bij jou past! Bij MBO Amersfoort bieden wij verschillende horeca-opleidingen aan voor volwassenen. Laat je inspireren door onderstaande opleidingen en cursussen. Lees de informatie goed, zodat je weet wat de opleidingen inhouden!

Voor het volledige aanbod aan opleidingen en cursussen in de horeca bij MBO Amersfoort bekijk je hier ons opleidingsaanbod.

Diverse group of students have fun during their adult ed class at the local college.

Horeca niets voor jou?

Is de horeca toch niets voor jou? Kijk dan eens bij ons volledige aanbod opleidingen en cursussen. Je kunt bij ons terecht voor vele opleidingen en cursussen in verschillende richtingen, waar je op onze site gemakkelijk op kunt filteren.

Timmerman aan het werk

Techniek

Bekijk opleidingen
Student Tandtechniek (BOL), Hassan

Gezondheids-
techniek

Bekijk opleidingen

Zorg en Welzijn

Bekijk opleidingen

Uiterlijke verzorging

Bekijk opleidingen

Commercieel en administratief

Bekijk opleidingen

Horeca

Bekijk opleidingen

Over Ons

Bij het Professionals Programma van MBO Amersfoort kun je als volwassene terecht als je toe bent aan een carrièreswitch of jezelf verder wilt ontwikkelen, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk. Bijvoorbeeld als je wilt doorgroeien in je huidige baan of een overstap wilt maken naar een ander beroep. Wij bieden veel opleidingen en cursussen aan. Ga doen waar je passie ligt! Kies de opleiding of cursus die het beste bij je past en start een nieuw avontuur. Check onze BBL opleidingen en cursussen voor volwassenen. Zien we je binnenkort?